Ej fått ditt fiskekort.

Har inte era fiskekort kommit på 2 veckor, kontakta kassören Mikael 0707397150 många fiskekort eller utskickade brev som ej kommit fram i år, det kommer säkert bort i Postnords terminaler. När ni betalat in så ser vi det på bankgirot 1-3 dgr efter betalning, sen skall man registrera er i vårat register, skriva kort,plasta in, skriva adress på kuvert och frimärke och sen posta, hur lång tid det sedan tar för Postnord innan ni får det vet vi ej, men räkna med en vecka ca från er betalning gjorts,kan ta några dagar extra, tror utdelning endast sker tis, tors nu för tiden.

Sen ni som köpt via kommunens Epassi, ni måste skicka erat kvitto ni får vid köpet till sturefiskarna@outlook.com för att vi sedan kan skriva ett fiskekort till er för erat köp. Kvittot gäller bara 14 dgr och skall vara underskrivet helst.