Ny Medlem

HEJ!

Du skall känna dig välkommen som medlem till Sturefiskarna i Arboga.

Klubben har i dag medlemmar i alla kategorier. Tjejer såväl som killar i alla åldrar från sju år och uppåt.
Det stora gemensamma intresset är naturligtvis sportfiske i alla dess former. Men i en större skara ur- skiljer sig naturligtvis vissa specialintressen. Det kan vara flugfiske, mete, trolling och i viss mån havsfiske. Inom tävlingsfisket brukar vi ha deltagare i distriktsmästerskap i både traditionellt mete och pimpel. Det brukar även höra till traditionen att någon eller några kvalificerar sig till tävlingar på högre höjder.

Vi har naturligtvis även en del klubbarrangemang och sammankomster av olika slag, både internt för klubbmedlemmar men även för allmänheten.

I medlemskapet ingår fritt fiske i Tjurlången och Sirsjön. För att fiska i Sundsjön tillkommer en särskild avgift som kan lösas antingen som dagkort som säljs på Rasta, Munkens Bensin eller Turistbyrån.

Ett annat alternativ är att lösa årskort se nedan.

Om du inte redan har gjort det så löser du medlemskapet genom att sätta in avgiften på klubbens postgiro. Ange för vem/vilka det gäller (namn adress) samt vilka kort som önskas. Vi kommer att sända dessa så snart vi fått avin från postgirot.

På vår hemsida försöker vi tala om vad som är aktuellt den närmaste tiden.

Om det är några spörsmål kontakta:
Kassör Mikael Alvarsson – 070-739 71 50
Ordförande Joakim Glimsholt – 070-243 74 20

STUREFISKARNA
Stationsgatan 3 A KV
732 31 ARBOGA

Bankgiro: 776-9789
Hemsida: sturefiskarna.se

 • Ungdom

  Följ länken nedan för att komma till Sturefiskarnas ungdomssektion på facebook.

 • Fiskeregler i Sundsjön

  För att familjekort i Sundsjön ska gälla krävs det att alla familjemedlemmar som fiskar på kortet skall vara medlemmar i Sturefiskarna. Alla som fiskar skall bo på samma adress. Familjekort gäller Maka, Make, Sambo och barn 0-18år, 0-7år fiskar gratis på målsmans kort utan krav på medlemsskap. Dessutom gäller max 2st fiskar per dygn oavsett…

 • Fiskekort kan köpas

  Arboga Häst & Hund Munkens Bensin och Livs QSTAR, Kapellgatan 26 Arboga Köping Zoo, Nygatan 5 Köping Kan ENDAST betalas kontant eller med swish på våra försäljningsställen.

 • Fiskekortsavgifter 2024

  Årskort Sundsjön kräver medlemskap i föreningen Det går även att köpa dagkort på plats via swish vid Sundsjön och Tjurlången. Medlemsskapet och årskorten gäller kalenderår Sundsjön Jan-Nov, nya regler kring December månad Tjurlången/Sirsjön/Arbogaån Jan-Dec

 • Medlemsavgifter 2024

  Herr, Dam 200:- Juniorer 100:-

 • Regler för Båtmete

  Regler för båtmete 2024 Startavgift 20:-/person Endast ett spö får användas Barn upp till 15 år räknas inte Endast mask och maggot får användas och inga andra tillsatsmedel får användas. Fiskeförbud dagen före och samma dag innan båtmetet för deltagare är förbjudet Regelbrott= uteslutning Gissa vikten är fritt att vara med på När åskan går…